Nørkleklub

Strikkepindene gløder stadig torsdag formiddag, når deltagerne i Nørkleklubben mødes en gang om måneden. Kaffen og kagen nydes, mens den hyggelige snak den går. Stakken af dåbsklude bliver større og større, og snart er alle tre kirker i pastoratet godt forsynede med disse dåbsklude, så nu kribler det i fingrede efter at kaste os ud i nye projekter.

For godt et halvt år siden drøftede vi muligheden for at forny tekstilerne i kirkerummet i Gudbjerg Kirke, hvorfor vi tog kontakt til Selskabet for Kirkekunst i København for at få deres hjælp og bistand i forbindelse med fremstillingen af et nyt kortæppe og en ny alterdug. Derefter gik et større arbejde i gang med at søge fonde om midler til at dække udgifterne ved dette projekt, og vi kan med glæde meddele, at vi på nuværende tidspunkt er kommet op på 95.000,00kr.

Nu er jagten så gået ind på en kunstner, der kan designe det helt rigtige kortæppe til udfordring for brodøserne og til fryd og glæde for kirkens mange brugere. Vi tror og håber, at rigtig mange vil se det som en god mulighed for at samles og hygge sig ved broderirammerne.

Vi er så heldige at have nogle damer, der er dygtige til at kniple, iblandt os. En ny alterdug med kniplingskant bliver således også sat i værk.

Der er altid plads til en ekstra. Kontakt Elsebeth Moritzen på tlf. 30 28 27 80, hvis du har lyst til at være med. 

Nørkleklubben.

   Nørkleklub

   Nørkleklubben er godt i gang!